• DOLAR 34.161
  • EURO 38.197
  • ALTIN 2908.584
  • ...
Bursa’nın dördüncü büyük camisi dualarla açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Nilüfer Ticaret Merkezi (NİLTİM) Kevser Camii, düzenlenen programla ibadete açıldı.

Uzun süredir yapımının tamamlanması beklenen ve hayırseverlerin destekleri ve çabaları ile tamamlanması hızlandırılan caminin açılış töreni gerçekleştirildi.

Açılış törenine Bursa Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Aydın Saldız, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Nilüfer Belediye Başkan Vekili Osman Günay, Kuveytli hayırsever iş adamı Abdull Elanna, Nilüfer Ticaret Merkezi Kevser Camii Derneği Başkanı Halil Sağoğlu ve yöneticileri, önceki dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve davetliler katıldı.

Programda, yapımına maddi destek veren Kuveytli İş adamı Muhammed Abdullah Elanna’nın oğlu Abdull Elanna, caminin bölgeye hayırlı olmasını dilerken, Bursa Müftüsü Yavuz Selim Karabayır ise Bursa’ya yeni bir ibadethane ve ilim, irfan yuvasının kazandırılmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Konuşmaların ardından Bursa Müftüsü Yavuz Selim Karabayır tarafından Kuveytli hayırsever Abdull Elanna’ya teşekkür plaketi sunuldu ve Bursa protokolü ve davetlilerin katılımları ile caminin açılış kurdelesi kesildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir