• DOLAR 34.163
  • EURO 38.261
  • ALTIN 2928.75
  • ...
HÜDA PAR Adana İl Başkanlığında görev değişimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Adana teşkilatında, il ve ilçe başkanlıklarında yapılan değişiklikler kapsamında Adana İl Başkanı Salih Demir, görevini eski Seyhan İlçe Başkanı Fethullah Beyazçiçek'e devretti.

Bu devrin ardından yeni başkan ve eski başkan duygularını paylaştı.

Salih Demir yaptığı konuşmada, "Fethullah Kardeşim, Rabbim utandırmasın, hayırlara vesile kılsın. İnanıyorum ki Allah'ın izniyle bizden devraldığın bu Adana HÜDA PAR İl Başkanlığı görevini çıtayı yükselterek hizmetlerini yansıtacaksın. Rabbim say ve gayretlerinizi arttırsın, utandırmasın. Allah razı olsun." ifadelerini kullandı.

Görevi devralan Fethullah Beyazçiçek ise konuşmasında, "Öncelikle bugüne kadar layıkıyla bu görevi sürdürdüğünüze olan inancım tamdır. Bundan dolayı öncelikle sizlere teşekkürlerimi arz ediyorum. Rabbim yapmış olduğunuz bu hizmetleri kendi katında kabul buyursun. Sizlerin ve genel merkezimizin bize layık gördüğü bu görevi hakkıyla yerine getirme ve gece gündüz demeden halkımıza, milletimize hizmet etme adına elimizden gelen tüm çaba ve gayretleri sarf edeceğiz. Bu hizmet yolunda sizden devraldığımız yarış bayrağını inşallah bir tık daha ileri götürmek için mücadele edeceğiz. Bu bağlamda sizlerin de inşallah sonraki süreçte desteklerinizi yanımızda görmek isteriz. Tekrardan yaptığınız hizmetlerden ötürü sizlere teşekkür ediyoruz. Rabbim hayırlarınızı kabul eylesin inşallah." şeklinde konuştu.

Ayrıca Beyazçiçek'ten boşalan Seyhan İlçe Başkanlığı'na Yusuf Özbay getirildi. Yüreğir İlçe Teşkilatında ise Murat Temur'un yerine Yusuf Yaman göreve başladı.

Yapılan bu değişikliklerle birlikte HÜDA PAR Adana Teşkilatında yeni bir yönetim dönemi başlamış oldu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir