• DOLAR 34.171
  • EURO 38.092
  • ALTIN 2922.961
  • ...
SON DAKİKA
Siirt’te hafızlık ve Kur'an-ı Kerim yarışması ödülleri verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

2024 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle Siirt genelinde düzenlenen Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmaları sonuçlandı. Yarışmalarda dereceye giren din görevlilerine ödüller, Siirt İl Müftüsü Şakir Pinal ve Siirt Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Zübeyir Karataş tarafından takdim edildi.

Hafızlık yarışmasında Muhammed Abdulkadir Toprak birinci oldu

Siirt’teki din görevlileri arasında gerçekleştirilen Hafızlık Yarışması’nda, yarışmacılar bilgi ve hafızlık yeteneklerini sergiledi. Yoğun rekabetin yaşandığı yarışmada, Muhammed Abdulkadir Toprak birinci olurken, Abit Agah ikinci ve Enes Evin üçüncü sırada yer aldı.

Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmasında Orhan Eber birinci seçildi

Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda ise din görevlileri, hünerlerini sergileyerek jüri üyelerinin dikkatle dinlediği performanslar sundu. Yarışmanın kazananı Orhan Eber birinci olurken, Mehmet Necip Akbey ikinci ve Ahmet Veysel Ömeroğlu üçüncü oldu.

Ödüller düzenlenen törenle takdim edildi

Siirt İl Müftülüğü’nde düzenlenen törenle dereceye giren din görevlilerine ödülleri takdim edildi. Törende konuşan İl Müftüsü Şakir Pinal, yarışmalara katılan tüm din görevlilerini tebrik ederek gösterilen performanslardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve başarılarının devamını diledi. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir