• DOLAR 34.158
  • EURO 38.088
  • ALTIN 2914.782
  • ...
Polis memuru Şeyda Yılmaz'ı katleden şüphelinin ifadesine ulaşıldı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ahmet Tali

Nöbetçi sulh ceza hakimliğinde ifade veren şüpheli Yunus Emre Geçti, 5 ay öncesine kadar uyuşturucu kullandığını söyledi.

Kendisini Dudullu'daki karakola polislerin götürdüğünü anlatan şüpheli, "Hırsızlık konusuyla ilgili bize teşhis yaptırdılar. Yanımda arkadaşım vardı, ifadelerimizi aldılar. Sonra polisler bana 'Bekleyeceksin' dediler. Ben sonra annemin çığlık sesini duydum. Karakolun duvarından atladım. Atlayınca babamı gördüm. Babam beni görünce kaçtı." ifadelerini kullandı.

Şüpheli Geçti, annesine yardım etmek için oradan çıktığını iddia ederek, şöyle devam etti:

"İfademiz alındığı için ben kaçtım zannetmedim. Eve doğru normal minibüsle gittim. Eski vergi dairesi üzerinde hasımlarıma denk geldim. Bana saldırdılar. Bana saldırıp cebimden telefon ve paramı aldılar. Beni gasbettiler. O esnada oraya sivil araba gelmiş. Ben bu şahıslardan dayak yerken yerde silah gördüm. Sol kolumdan mermi yedim. Annemin 'vuruldum' çığlığını duydum. Orada bir varil vardı, oradan silahın ucunu gördüm. Onların polis olduğunu görmedim. Sivil araçla gelmişlerdi. Üzerinde üniforma olduğunu sonra kameralardan izleyince fark ettim. O varile doğru 2 el ateş ettim. Silahı orada bıraktım, evime doğru yürüdüm. Sonra beni bekçiler gördü. Onlara teslim oldum."

Karşında kadın olduğunun farkına varmadığını öne süren Geçti, "Diğerlerini de ben yaralamadım. Ben kimseden silah almadım, yerde gördüm. Suçlamayı kabul etmiyorum. Kasten suç işlemedim." iddiasında bulundu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir