• DOLAR 34.158
  • EURO 38.088
  • ALTIN 2914.782
  • ...
ANFİDAP Ankara'da "Soykırıma İsyan" temasıyla Filistin’e destek yürüyüşü düzenleyecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğru Medya Ankara Temsilciliğine nezaket ziyaretinde bulunan Ankara Filistin Dayanışma Platformu (ANFİDAP) Sözcüsü Aziz Oğuzhan Karaman'a platform üyesi İsmail Mansur Özdemir, Tayyar Tercan, Ali Dalaz, İbrahim Kızılçınar ve Fatih Uclan eşlik etti. ANFİDAP heyetini Doğru Medya Ankara Temsilcisi Mehmet Sait Özcan karşıladı.

Çalışmaları hakkında bilgi veren ANFİDAP Sözcüsü Aziz Oğuzhan Karaman, 7 Ekim 2023 Aksa Tufanı sonrası Ankara'daki STK'lar olarak bir araya gelerek, soykırıma karşı duruş gösteren yüzlerce etkinliğe imza attıklarını aktardı.

Platformun çalışmaları hakkında verilen bilgilerin ardından Karaman, 6 Ekim Pazar günü saat 13.30'da yapılacak olan "Soykırıma İsyan, Filistin'e Destek Yürüyüşü" ile ilgili İLKHA muhabirine konuştu.

Karaman, "Ankara Filistin Dayanışma Platformu olarak 6 Ekim Pazar günü yapacağımız 'Soykırıma İsyan Filistin'e Destek Yürüyüşü' ile ilgili medya mensuplarını, sivil toplum kuruluşlarını, siyasi partileri, üniversiteleri ziyaretlerde bulunup davetlerde bulunuyoruz. Bugün de bu kapsamda İlke Haber Ajansı'nı ziyaret ettik. İlke Haber Ajansı aracılığıyla da Ankara'daki ve Ankara çevresinde yaşayan duyarlı insanları yürüyüşe davet ediyoruz." dedi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir