• DOLAR 34.149
  • EURO 37.995
  • ALTIN 2883.786
  • ...
Hizbullah: Gazze'deki savaş sona erene kadar...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

OKTAY GÜNDÜZ

Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Naim Kasım, 20 Eylül'de Beyrut'un güneyine düzenlenen saldırıda siyonist rejim tarafından katledilen komutanlardan İbrahim Akil için düzenlenen cenaze töreninde konuştu.

Akil'in, Hizbullah'ın özel harekat komutanı ve hareketin elit birliği Rıdvan Gücü'nün kurucusu olduğunu belirten Kasım, "Akil, Kudüs ve Filistin şehididir. Cihat meydanlarını kanıyla sulamıştır" ifadelerine yer verdi.

Kasım, Hizbullah'ın saldırıları nedeniyle ülkenin diğer bölgelerine giden işgalcilerin geri dönmelerine izin vermeyeceklerini dile getirerek, "Lübnan Destek Cephesi, ne kadar sürerse sürsün, Gazze'deki savaş sona erene kadar desteğine devam edecek" dedi.

Kuzeyden daha fazla göç olacağını ve Gazze'ye desteklerinin süreceğini belirten Kasım, "Gazze Şeridi'ne gidin ve savaşı durdurun" diye belirtti.

Hizbullah'ın her türlü askeri ihtimale karşı hazır olduğunu söyleyen Kasım, "Saldırıya nasıl karşılık vereceğimizi açıklamayacağız, ünvanı 'Açık Hesap Savaşı' olan yeni bir aşamaya girdik. Hizbullah'ın, hazırladığı planlarla israil dehşetten ölecek." ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir