• DOLAR 34.402
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Şanlıurfa`da 80 Yetim Giydirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA- Sadakataşı Derneği sponsorluğu ile Şanlıurfa`nın Suruç ilçesinden Şanlıurfa`ya getirilen 80 yetim mağazada giydirildi.

Şanlıurfa İHH Şubesi aracılığıyla düzenlene organizasyon hakkında bilgi veren Şanlıurfa İHH Şube Başkanı Behçet Atila, 80 yetimi Sadakataşı Derneği`nin giydirdiğini belirterek, "Bizler yetim ailelerimizi çocuklarıyla beraber Suruç`ta evlerinden alıp mağazaya getirdik. Kendilerinin beğendikleri üst-başlarını aldıktan sonra da derneğimizde öğle yemeği ikram ettik ve evlerine bıraktık. Emeği geçen kardeşlerimizden Allah razı olsun. Yetimler kutsal emanettir. Bu masum yavrularımızın yüzlerini güldürmek çok önemlidir." dedi.

Atila, Sadakataşı Derneği`nin 3 yıldan beridir Şanlıurfa`da yetim ve muhtaçlar için önemli hayır hizmetlerinde bulunduğunu belirterek daha sonra şu ifadelere yer verdi: "Örneğin, Sadakataşı Derneği`nin 445 bin TL`ye mal ettiği mobil fırın şu anda Ceylanpınar ilçemizde muhacir olan Suriyelilere ve Ceylanpınar halkından olan muhtaçlara günde 9 bin ekmek ücretsiz dağıtmaktadır. Geçen Ramazan ayında WEFA Organizasyonu ile ortaklaşa 100 ailemize Ramazan kumanyası dağıttı. Bayram öncesi 90 yetimimize bayramlık aldılar, Bu gün 80 yetimimizi giydirdiler.
 
Ayrıca Viranşehir Hisar İ.Ö.Okulunun da onarımını üstlendiler. Onarımını bitirip geçen hafta Kaymakam beyle açılışını yaptılar" ifadelerini kaydetti. (Mehmet Demir-İLKHA)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir