• DOLAR 34.155
  • EURO 37.983
  • ALTIN 2878.635
  • ...

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi'nin girişimleriyle ildeki esnaf, vali ve kurum müdürleri ile bir araya gelerek sorunlarını iletebilecek.

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Çiftçi, 24 Eylül Salı günü Necat Nasıroğlu Külliyesi Konferans Salonunda saat 19.00'da başlayacak programa tüm esnafı davet etti.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak birebir iletişime çok önem verdiklerini ifade eden Çiftçi, düzenleyecekleri programla Vali Ekrem Canalp ve kurum müdürleriyle esnafı bir araya getireceklerini kaydetti.

Bu programı çok önemli ve kıymetli bulduklarını dile getiren Çiftçi, esnaf ile kurumlar arasındaki bürokratik engelleri kaldırmak ve daha hızlı çözümler üretmek istediklerini vurguladı.

"Programa herkes davetlidir"

Esnaf dernekleri ve kooperatifler ile birebir görüştüklerini kaydeden Çiftçi, "Esnafın sorunlarını vali ve kurum müdürlerine iletiyoruz. Yapacağımız program ile esnaf dernekleri ve esnaf temsilcilerinin gelip birebir sorun ve sıkıntılarını anlatmalarını istiyoruz. Programımız esnaf buluşması da olsa hemşehrilerimizi, vatandaşlarımızı ve tüm öğrencilerimizi de bekliyoruz. Sonuçta herkes esnaf ve sanatkâr olma adaydır. Program ahilik haftasına denk getirilmesi de bambaşka bir güzellik katacak, ahilik ve esnaflık birbirinden ayrılmaz iki kıymettir. Yapacağımız programın çok faydalı olacağına inanıyorum. Türkiye’de bir ilk olacak programımıza tüm esnaflarımızın katılım göstermelerini istiyoruz." dedi. (İLKHA)