• DOLAR 34.103
  • EURO 38.146
  • ALTIN 2875.028
  • ...
"Hayat Namazla Güzeldir" etkinliğinin final programı yarın Diyarbakır'da yapılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kur'an Nesli Platformu, okul çağındaki çocuklara yönelik namaz eğitimi programları düzenledi.

Ağustos ayı süresince sürdürülen namaz eğitimi programları, 22 Eylül Pazar günü saat 16.00'da Diyarbakır'da gerçekleştirilecek "Hayat Namazla Güzeldir" etkinliğinin final programıyla taçlandırılacak.

Çocuklara yönelik gerçekleştirilen namaz eğitimi programı ve pazar günü yapılması planlanan "Hayat Namazla Güzeldir" etkinliğinin amacı ve içeriği hakkında bilgi veren Kur'an Nesli Platformu Diyarbakır İl Koordinatörü Cihad Kaplan, tüm çocukları ve ailelerini programa davet etti.

Kaplan, "Kur'an Nesli Platformu her sene 'Hayat Namazla Güzeldir' etkinlikleri düzenliyor. Hamdolsun tüm il ve ilçelerimizdeki etkinliklerimiz bu yıl da tamamlandı. 22 Eylül Pazar günü saat 16.00'da Kurşunlu Cami yerleşkesinde final programımız olacak. Çocuklarımızın yanı sıra tüm duyarlı anne ve babaları da bu programa bekliyoruz." dedi.

Çocuklara da seslenen Kaplan, "Sevgili çocuklar, bu pazar günü sizin için sürpriz etkinlikler hazırladık. Anne ve babalarınızın ellerinden tutup 'Anne-baba haydi bizleri namaza götür' diyerek etkinliğe gelelim." şeklinde konuştu. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir