• DOLAR 34.103
  • EURO 38.146
  • ALTIN 2875.028
  • ...
SON DAKİKA
İşgalciler Batı Şeria'nın birçok bölgesine baskın düzenledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgalciler Cenin kentine ve Cenin Kampı’na baskın düzenledikten iki saat sonra bölgeden çekildi. İşgal sözde askerlerinin baskın sırasında Kassam Şafii adlı genci Cenin kentindeki evinde alıkoydu.

İşgalciler Cenin’de ayrıca Hılletu’s-Savha ve Doğu Mahallesi’nde birçok eve baskın düzenleyerek arama yaptı. Baskınlar sırasında işgalcilerle Filistinliler arasında çatışmaların yaşandı. 

Kudüs Müfrezeleri Cenin Tugayı, direnişçilerin Hılletu’s-Savha, El-Beyadir, Doğu Mahallesi ve Vad İzzeddin bölgelerinde işgalcilerle çatışmaya girdiklerini, işgal piyadelerine ve araçlarına kurşun yağdırdıklarını açıkladı.

 İşgalciler Kalkiliya’ya bağlı Kefer Lakif köyüne baskın düzenledi. Ayrıca El-Halil vilayetindeki Yatta kentinin batısında yer alan Beyt Amra köyüne baskın düzenleyerek köyün içinde birçok noktada barikat kurdu.

İşgalcilerin köy sakinlerine ait zirai faaliyetlerde kullanılan araçlara gasp etti. İşgalciler El-Halil’in kuzeydoğusundaki Sair beldesine de baskın düzenleyerek bir apartmanda arama yaptı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir