• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
AGD hanımlardan Liseden Üniversiteye kardeşlik buluşması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA-AGD Karatay Şubesi Hanımlar Komisyonu Üniversitede değişik fakültede okuyan üniversiteli bayan öğrenciler ile Sadrettin Konevi İmam Hatip Lisesinde okuyan kız öğrencileri "Liseden Üniversiteye Kardeşlik Buluşması" programında bir araya getirdi.

Program hakkında bilgi veren AGD Karatay Şubesi Hanımlar Komisyonu Başkanı Filiz Akman; "Önce ahlak ve maneviyat" diyerek yola çıktıklarını dile getirdi.

Akman konuşmasında, "Kardeşliğin teminatı olan gençlerimiz, geleceğimizdir. Bizim yaptığımız bütün faaliyetler, çalışmalar hep Gençliğimiz için. Onların, güçlü olabilmeleri, anne babası başta olmak üzere topluma hayırlı bir birey olmaları adınadır tüm çalışmalarımız." diyerek gençliğe verdikleri önemi vurguladı.

Akman son olarak; " Bizim derdimiz gençlik ve gençlik adına çalışmalarımıza ara vermeden, yeni projelerimizle ve etkinliklerimizle 365 gün devam ediyoruz" ifadelerini kaydetti.

İlginin yoğun olduğu gözlenen programda ayrıca katılan öğrenci ve misafirlere de Muharrem ayı vesilesi ile Aşure ikramı yapıldı.

Programda liseli öğrenciler, üniversite okuyan ablaları ile muhabbet etme fırsatı da yakalamış oldu. Yapılan etkinlikten dolayı programa katılanların memnun olduğu gözlendi.

Programın sonunda AGD Karatay Şubesi Hanımlar Komisyonu Başkanı Filiz Akman, yaklaşan Öğretmenler Günü vesilesi ile "Öğretmenlerimiz, geleceğimizin yatırımcılarıdır. Bütün Öğretmenlerimizin gününü kutluyoruz" dedi ve bütün öğretmenler adına öğrencilerini yalnız bırakmayan programın ev sahibi Sadrettin Konevi İmam Hatip Lisesi müdürü Harun Güven`e hediye takdiminde bulundu. Güven`de yapılan etkinlikten dolayı mutluluğunu dile getirerek AGD`yi yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik etti. (İlyas Yavuz - İLKHA)

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir