• DOLAR 34.019
  • EURO 38.13
  • ALTIN 2832.847
  • ...
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Özel'e yanıt
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ-    AK Parti Sözcüsü Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in AK Parti iktidarı döneminde vatandaşın yaşam tarzlarına müdahale edildiğine yönelik sözlerine ilişkin soruya yanıt verdi.

"Özgür Bey'in 'AK Parti döneminde insanların yaşamlarına müdahale edildi' sözü bana AK Parti'ye açılmış uyduruk kapatma davasındaki sözleri hatırlattı" diyen Çelik "Bizim hayat tarzları konusunda Türkiye'nin hem siyaset hem toplumsal hayat üzerindeki vesayeti nasıl kaldırdığımızı, bu konuda bütün hayat tarzlarının gerçek anlamda meşru haklarını koruma konusunda nasıl mücadele ettiğimizi ve bedel ödediğimizi herkes bilir" ifadelerini kullandı.

Dilruba Kayserilioğlu'nun "Üzerine alınan kimseden özür dilemiyorum" sözlerinin sorulması üzerine Çelik şunları söyledi:

"CHP Genel Başkanı Özgür Bey kendisini yanına oturtmuştu. Daha sonra 'Benim onu yanıma oturtmam, onun sözlerini desteklediğim anlamına gelmiyor. Onun sözleri adına toplumdan ben özür diliyorum.' dedi. Bu tür açıklamaların neticesinde, bu tip açıklamaları yapanların niyetlerini görmek bakımından onları yanlarına oturtanlar, onore edenler, destekleyenler düşünsün bu konuyu. Bizim meselemiz değil."

Bu haberler de ilginizi çekebilir