• DOLAR 34.181
  • EURO 37.852
  • ALTIN 2903.783
  • ...
Gittiği hastanede 4 öğrencisini doktor olarak gördü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Tarsus'ta muayene olmak için özel bir hastaneye giden ve aynı hastanede 4 eski öğrencisini karşısında doktor olarak gören emekli coğrafya öğretmeni Meliha Manav, duygusal anlar yaşadı.

Geçmişte Tarsus'ta iki ayrı lisede görev yapan ve 2000 yılında emekli olan Meliha Manav, muayene olmak için Medical Park Tarsus Hastanesi'ne giden arkadaşına eşlik etti. Abdulkerim Bengi Anadolu Lisesi'nden eski bir öğrencisi olan Kardiyoloji Uzmanı Dr. Sabri Seyis'in hastanede çalıştığını öğrenen Meliha öğretmen, ziyaret etmek istedi.

Hocalarının elini öptüler
Bu arada aynı kurumda çalışan ve yine Meliha Manav'ın eski öğrencileri olan Beyin ve Sinir Cerrahı Op. Dr. Hakan Bahçeci, Üroloji Uzmanı Op. Dr. Özcan Özalpat ve Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Ali Hafta da öğretmenlerinin hastanede olduğunu duydu. Hemen öğretmenlerinin yanına giden doktorlar kendilerini tanıtıp elini öptü. Öğrencilerini yıllar sonra karşısında doktor olarak gören Meliha öğretmen duygusal anlar yaşadı.


Gurur duydum
Emekli öğretmen Manav, "Böyle güzel bir meslek sahibi olmaları beni mutlu etti, gururlandırdı. Anne babalarına, vatana hayırlı evlatlar yetiştirdikleri için çok teşekkür ediyorum. İnsan sağlığına, insanlara şifa veriyorlar. Çok kutsal meslekleri var." dedi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir