• DOLAR 34.23
  • EURO 37.975
  • ALTIN 2917.897
  • ...
Hüda Par`a Derin Komplo
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Mehmet Zülfi Tan / Doğruhaber
 
Şu anda normalde konuşmamız gereken konu dershaneler olmalıydı. Çünkü bu konu ciddi bir siyasi sorun haline geldi. Taraflar geri adım atmıyor. Hükümet bu konuda "cemaate boyun eğidi" dedirtmek istemiyor. Cemaat de "bindiği dershane dalını" kestirmek istemiyor. Herkes şimdi ne olacak diye bakarken şer odakları güneydoğuya dadanmış durumda. 


Herken dershane ile uğraşırken fitneciler Kürtlerle uğraşıyor. Batmanda bir olay meydana geldi. Bir kişi hayatını kaybetti. Daha ne oldu, nasıl oldu, kim yaptı soruları bile sorulmadan direk yeni kurulan parti olan Hüda Par suçlanarak hedef haline geldi. 


Şimdi bu konuda dtp/pkk kanadını anlıyoruz. Olayı siyasi bir mecraya çekip bundan nemalanmak istiyorlar. Dolayısıyla böyle davranmaları onlardan beklenen bir harekettir. 


Ama kazın ayağı hiç de öyle değil. Şimdi anlıyoruz ki olay derin bir komplo. Dünya fitnecileri pkk/dtp den bekledikleri saldırıları görmeyince tekrar olayların üstüne gitmeye kabuk bağlamış bu olayı kanatmaya başladı. 


Şimdiye kadar Hüda Par ve gönüllülerine, İslami sivil toplum kuruluşlarına onlarca kez saldırıda bulunuldu ve Yüksekova`da bir dernek yöneticisi katledildi. Bu olayların birçoğunu da malum pkk/bdp çevreleri üslendiler. Kimse kalkıp da onlara bir şey demedi, hesap sormadı. Karşı bil saldırı beklemeye başladılar. Ortalığı bir ölüm sessizliği kapladı. Fakat olay istedikleri gibi gelişmedi. Karşı taraf sabretti. Oyuna gelmedi. 


Ama Batmandaki hadise olunca hemen dört koldan kışkırtıcılar leş yiyiciler gibi toplandılar. Bu olayın da diğeri gibi boşa gitmesine fırsat vermeyeceklerdi. Açıklama üstüne açıklama yaptılar, hedef gösterdiler. Bir tarafta pkk/bdp diğer tarafta emniyet olayları büyütmenin operasyonlarını yaptılar. Toplumsal bir çatışma için sürekli adres gösterdiler. Adeta" haydi hücum" komutu verdiler. 


Her şeye rağmen, iç mihraklar gerekli fitne ateşini tutuşturup büyütemediler. Allah`ın yardımı, Hüda Par`ın açıklamaları ve halkın sağduyulu yaklaşımları bunun önünü aldı. Ateşin büyümesine mani oldu. 

Fakat bugün bakıyoruz da bu olay öyle sıradan meydana gelen bir olay değildir. Her aşaması iç ve diş fitnecilerce, düşünülmüş ve planlanmış bir fitne hareketinin yaktığı bir ateşmiş. İç fitneciler bunu sürdüremeyince işi dış mihraklar da üstlenmeye, ateşe benzin dökmeye başladılar. Valinin ağzından yalanlar uydurmaya, iftiralar atmaya vardırdılar. Halkın kendilerine inanamayacağını düşünmüş olmalılar ki valinin ağzından bu yalanları ve iftiraları uyduruyorlar. 


Olayları tek taraflı gösterip halkın bir bölümünü kışkırtmaya çalışıyorlar. İç fitneci, unsurlarla kaçırma, hedef gösterme, töhmet altında bırakma operasyonları yanında, dış basın ve yayınla da bu işi desteklemeye çalışıyorlar. 


Bugün anlıyoruz ki sadece batmandaki olaylar değil mustazaflar camiasına ve Hüda Par camiasına yapılan bütün saldırılar maksatlı ve fitne amaçlıdır. Hep karşı bir saldırı beklemişler ki, olayları büyütsünler. Fitne ateşiyle her tarafı yakıp yıksınlar. Hüda Par`ı bu olaylara çekerek, "daha kurulur kurulmaz halk arasında çatışmaya sebep oldular, halkın huzurunu bozuyorlar, barış ve huzuru istemiyorlar" iftirası ile toplumun gözünden yok etmeyi planlamışlar. 


Ama Allaha şükür, Allahın yardımı ve Müslümanların feraseti bu fitnelerini bertaraf etti. Kazdıkları kuyuya kendileri düştüler. Şimdi de dünya zalimlerinden medet umuyorlar. Laiklik düşmanıdır, İslamı istiyorlar, şeriat istiyorlar diye dünya kamuoyunda karalamaya çalışıyorlar. 


Ey zalimler korkun Hüda Pardan, çünkü islamı kendine referans almıştır. Hak taraftarı, Hakk`a göre hareket edeceğini belirtmiştir. Korktuğunuz başınıza gelecek. Bu halk laiklik ve islam arasındaki farkları bilecek ve hepinizi tarihin çöplüğüne gönderecek.


Fitne ateşinde ilk yanacak olanlar da o ateşi yakanlar ve onu körükleyenler olacaktır. 

Çünkü Allah fitnecileri sevmez ve onların tuzaklarını boşa çıkaracağını vaad etmiştir. Yeter ki biz Hakk`tan ayrılmayalım. 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir