• DOLAR 34.069
  • EURO 37.987
  • ALTIN 2801.76
  • ...
Musk, "Kimse Biden'ı öldürmeye çalışmıyor" paylaşımını tepkiler sonrası sildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

FBI'ın eski Başkan Donald J. Trump'a yönelik ikinci suikast girişimi olarak adlandırdığı olaydan birkaç saat sonra Elon Musk, sosyal medya sitesinde, Başkan Biden veya Başkan Yardımcısı Kamala Harris'i öldürmeye kimsenin teşebbüs etmemiş olmasının tuhaf olduğunu ima eden bir gönderi paylaştı ve ardından gönderiyi sildi.

Musk, X'teki paylaşımın bir şaka amaçlı olduğunu söyledi.

"Neden Donald Trump'ı öldürmek istiyorlar?" diye soran bir kullanıcıya yanıt olarak, eski başkanı destekleyen ve ABD başkanlık seçimleri hakkında sık sık yorum yapan Musk, "Ve kimse Biden/Kamala'yı öldürmeye bile çalışmıyor." diye yazdı.

Musk, bu gönderisinde "düşünen yüz emojisine" de yer verdi ardından, paylaşımın hemen tepki çekmesi üzerine paylaşımı kaldırdı.

Daha sonra başka bir Tweet atan Musk, "Öğrendiğim bir ders, bir gruba bir şey söylediğimde ve onlar güldüğünde, bunun X'te bir gönderi olarak çok komik olacağı anlamına gelmediğidir." dedi.

Musk, başka bir gönderisinde, "İnsanlar bağlamı bilmiyorsa ve sunum düz metinse şakaların çok daha az komik olduğu ortaya çıktı." diye yazdı.

ABD Gizli Servisi 15 Eylül Pazar günü, Florida'da, West Palm Beach'teki golf kulübünde Trump'ın oynadığı sırada silahlı bir adamın ateş açtığını söyledi. Daha sonra bir şüpheli gözaltına alındı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir