• DOLAR 34.222
  • EURO 37.884
  • ALTIN 2921.403
  • ...
Okul aile birliği üyelerinden Batman Valisine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Okul Aile Birliği üyeleri, Batman Valisi Yılmaz Arslan'ı makamında ziyaret ederek, eğitime ilişkin projelerini sundular.


Ziyarete; TED Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Süreyya Akın, TED Koleji Müdürü Taceddin Ekmen, Müdür Yardımcısı Bülent Kaya, okul aile birliği üyeleri Berati Mehmetoğlu, İhsan Tüzün, Şermin Günaydın ve Selda Ekinci katıldı.


Vali Arslan'a kabullerinde dolay teşekkür eden üyeler, eğitim konusunda kendi okullarında ve ilimizin eğitimine katkı sunacak projeler konusunda bilgi verdi.


Heyet, ziyaret sırasında Arslan'a eğitim ve öğretim konusunda dezavantajlı durumda olan kırsal alandaki okullara yönelik projelerini anlattı.


TED heyeti, bu ay gerçekleştirilecek olan SBS 1. Basamak sınavına yönelik 'kaygı ve sters' konulu bir konferans düzenleyeceklerini belirten kurul üyeleri, bu konferansa kenar mahallelerindeki 15 okulun öğrencilerini de davet edecekleri bilgisini paylaştı.


Arslan, eğitime yaptıkları katkılardan dolayı TED Koleji Okul Aile Birliği Üyeleri'ni tebrik ederek, eğitim ile ilgili yapılacak her çalışmanın desteklenmesi gerektiğinin altını çizdi.


Arslan, ziyaret sonunda kurul üyeleri ile aile fotoğrafı çektirdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir