• DOLAR 34.01
  • EURO 37.968
  • ALTIN 2802.69
  • ...
FBI doğruladı! 2. suikast girişimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ-      Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) iç istihbarat teşkilatı Federal Soruşturma Bürosu'ndan (FBI)eski ABD Başkanı ve 5 Kasım'daki seçimlerde Cumhuriyetçilerin Başkan Adayı Donald Trump'a yönelik düzenlenen bir "suikast girişimi gibi görünen" bir olayın soruşturulduğu belirtildi.

Öğle saatlerinde Trump'ın Florida'daki golf sahasının yakınlarında silah sesleri duyulmuş ve ardından Gizli Servis tarafından yapılan bir açıklamada Cumhuriyetçi adayın sağlık durumunun iyi olduğu kaydedilmişti.

CBS News, ateş eden şüphelinin Trump'ın West Palm Beach golf sahasının bitişiğindeki ağaçların içinde olduğunu ve bir AK-47 tüfeği taşıdığını bildirdi.

CBS'in bu haberini şerif de doğruladı.

Şüphelinin, Gizli Servis ajanı tarafından saldırıya uğradıktan sonra bir arabayla olay yerinden kaçtığı belirtildi.

CNN, , polisin eski ABD başkanının golf sahasında meydana gelen silahlı saldırı olayında aradığı şüpheliyi tutukladığını söylediğini aktardı.

Palm Beach Polis Şefi, şüphelinin "oyun alanındaki çalıların arasında saklandığını ve Trump'ın ondan 300 ila 500 metre uzakta olduğunu" söyledi

Trump'ın kampanya ekibi, eski başkanın "Yakınımda silah sesleri duyuldu, ancak söylentiler kontrolden çıkmadan önce bunu benden duymanızı istedim: GÜVENDEYİM VE İYİYİM!" yazdığı bir açıklamayı da yayınladı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir