• DOLAR 34.042
  • EURO 38.034
  • ALTIN 2831.944
  • ...
Şanlıurfa’da yüksek gerilim hattı korkuya neden oluyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesine bağlı Sığırcık Mahallesi, yüksek gerilim hattının oluşturduğu tehlike nedeniyle büyük bir endişe içinde. Mahalle sakinleri, hem gündüz hem de gece yüksek gerilim hattının tehlikelerini yaşadıklarını belirterek, bu soruna çözüm bulunmasını istiyor. 

Yüksek gerilim hattının mahallelerine çok yakın bir mesafeden geçtiğini ifade eden vatandaşlar, bu durumun günlük yaşamlarını olumsuz etkilediğini ve güvenliklerini tehlikeye attığını vurguladı. Defalarca yetkililere başvuruda bulunduklarını ancak bu başvurulara henüz bir çözüm bulunamadığını söylediler.

Mahalle sakinleri, yüksek gerilim hattının üstlerine düşmesinden endişe ettiklerini belirterek, bu konuda acil bir çözüm beklediklerini ifade ettiler. Yüksek gerilim hattının tehlikelerinin göz önüne alınarak gerekli önlemlerin bir an önce alınmasını talep eden vatandaşlar, bu sorunun çözülmemesi durumunda sağlık ve güvenlik açısından daha büyük sorunlar yaşanabileceğinden endişe ediyor.

Sığırcık Mahallesi sakinleri, yetkililerin bu konuyu ivedilikle ele alarak gerekli tedbirleri almasını ve yüksek gerilim hattının oluşturduğu tehlikeye karşı acil önlem almasını istiyor. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir