• DOLAR 34.101
  • EURO 37.98
  • ALTIN 2819.359
  • ...
HÜDA PAR Antalya İl Teşkilatı "Mevlid-i Nebi" münasebetiyle esnafa gül dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

"Hazreti Peygamber'i anmaktan anlamaya" düsturuyla ortaya çıkan ve her yıl sempozyum, konferans, panel, gül dağıtımı ve esnaf ziyaretleri gibi çeşitli etkinliklerle idrak edilen Mevlid-i Nebi Haftası, bu yıl da büyük bir heyecanla başladı. 

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında çalışmalarını sürdüren HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, Kepez ve Muratpaşa ilçelerinde esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek hem Peygamber sevgisinin sembolü olan gül dağıttı hem de Hazreti Peygamber'in hayatını konu edinen kitap hediye etti.

Ziyaretlerde Durmaz'a partisinin Kepez İlçe Başkanı İsmail Kaya ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.  

Ziyaretlerden sonra yaptığı çalışmalar ile ilgili bilgi veren Durmaz, Antalyalı vatandaşlar başta olmak üzere tüm İslam aleminin Mevlid-i Nebi Haftasını tebrik etti ve Gazze'nin kurtuluşu için temennilerini dile getirdi.  

Toplumun Hazreti Peygamber'in örnekliğine son derece ihtiyacı olduğunu vurgulayan Durmaz, "Hiçbir dönem olmadığı kadar bugün toplumun Peygamberin ahlakını öğrenmeye ihtiyacı var. Bunun için de duyarlı ve hassasiyet sahibi insanların, duyarlı ve hassasiyet sahibi partilerin mutlak surette Peygamberin ahlakının, Hazreti Peygamberin sünnet-i seniyyesinin toplum içerisinde kabul görmesi ve yaygınlaşması için çalışmalar yapması gerekiyor." şeklinde konuştu. 

Parti olarak, toplumun Hazreti Peygamberin yaşayışından haberdar olması için çalışmalarını sürdüreceklerini kaydeden Durmaz, "Bugün gerçekten Hazreti Peygamberin ahlakına çok ciddi anlamda ihtiyaç vardır. Var olan sorunlarımız eğer çözülmek isteniyorsa, toplum kurtuluşa ermek ve sahili selamete ulaşmak istiyorsa Peygamberin sünnet-i seniyyesine uymaya ve Hazreti Peygamberin yolundan yürümeye devam etmelidir. İnşallah bu düşüncelerimizi toplumda yaygınlaştırmaya devam edeceğiz." dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir