• DOLAR 34.242
  • EURO 37.909
  • ALTIN 2926.72
  • ...
İŞKUR, işverenleri bilgilendiriyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü kurum hizmetlerini işverenlere tanıtım kapsamında Mut Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet binasında "İŞKUR-İşveren Destekleri" konulu seminer düzenledi.

Mut Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet binasında yapılan seminerde Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünde görevli iş ve meslek danışmanları Serkan Özada, Mehmet Çağlayan ve Erkan Şanlı, yaklaşık 60 işverene yönelik kurum hizmetlerini tanıttı. Bu kapsamda işverenlere yönelik İş ve Meslek Danışmanlığı faaliyetleri, Mesleki Eğitim Faaliyetleri, İşe yerleştirme Hizmetleri,İşbaşı Eğitim Programı,Teşvik Sistemi Konusunda bilgilendirme yapıldı.

Mut Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Mehmet Gürsel Aydın, Mersin Çalışma ve İş Kurumunun iş arayanlara ve işverenlere yönelik hizmetleri bir yandan artarken diğer yandan da kaliteli hale geldiğini söyledi. Aydın, Mut ilçesinde faaliyet gösteren işverenlerin İŞKUR hizmetlerinden azami ölçüde faydalanmaları gerektiği hususunda oda üyelerine tavsiyede bulundu.
Toplantı sonunda oda temsilcileri ile Mersin ilinde yürütülen diğer etkinlikler hususunda bilgi alışverişinde bulunuldu. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir