• DOLAR 34.095
  • EURO 38.017
  • ALTIN 2820.171
  • ...
Umut Kervanı Adana'dan ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye desteği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umut Kervanı Adana Derneği, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yürüttüğü gıda, ayni ve nakdi yardımların yanında çocukların eğitim-öğretim sürecini sağlıklı ve verimli geçirebilmeleri için hayırseverlerin destekleriyle yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımını gerçekleştirdi.

Kayıtlı olan mağdur aileleri tek tek arayarak dernek binasına davet eden dernek yetkilileri, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyi olmak üzere, okul çantası ve beslenme çantası başta olmak üzere kalem, silgi, açacak, defter çeşitleri ve etkinlik malzemelerin bulunduğu paketi ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim etti.

"İhtiyaç sahibi çocuklarımıza kırtasiye yardımı yaparak eğitim yollarına katkıda bulunmak istedik"

Adana Umut Kervanı adına açıklamalarda bulunan Zühre Dağgüllü, yardımların amacını ve önemini vurguladı.

Dağgüllü,"Umut Kervanı olarak bugün burada, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için bir araya geldik. Eğitim, bir toplumun en önemli yapı taşlarından biridir. Her çocuğun eğitim hakkına sahip olması gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle, ihtiyaç sahibi çocuklarımıza kırtasiye yardımı yaparak onların eğitim yollarına katkıda bulunmak istedik." ifadelerini kullandı.

"Çocuklar bizim geleceğimiz, onların başarısı ülkemizin başarısıdır"

Dağgülü, "Eğitim sadece bilgi edinmek değil, aynı zamanda hayal kurmak, hedef belirlemek ve bu hedefleri gerçekleştirebilmek için çaba harcamaktır. Bugün burada dağıtacağımız kırtasiye malzemeleri, çocuklarımızın sağlam adımlarla ilerlemelerine katkı sağlayacaktır. Çocuklar bizim geleceğimiz, onların başarısı ülkemizin başarısıdır. Onlara sunulan bu küçük destekle daha büyük hayaller kurmalarını ve bu hayalleri gerçekleştirmelerini diliyoruz. Unutulmamalıdır ki her birinin içinde büyük bir potansiyel var. Bu potansiyeli ortaya çıkarmak için bizler de elimizden geleni yapacağız. Bu anlamda emeği geçen ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz. Birlikte daha güzel bir gelecek inşa edeceğimize inanıyoruz. Tüm öğrencilerimize 2024-2025 eğitim-öğretim yılında başarılar diliyoruz." dedi. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir