• DOLAR 34.052
  • EURO 37.947
  • ALTIN 2817.048
  • ...
İslami STK'lar: Gazze için meydanlara inmekten vazgeçmeyeceğiz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgal rejiminin Gazze ve Batı Şeria halkına yönelik vahşi soykırım ve katliamı, yaklaşık bir yıldır devam ediyor. Amerika ve Batılı devletlerinin desteğiyle devam eden katliamda on binlerce çocuk, kadın ve erkek şehit oldu. Batman'daki İslami Sivil Toplum Kuruluşları siyonist rejimin soykırımını telin etmek için basın açıklaması yaptı.

Atatürk Parkında Batman halkının ziyaretine açılan Minia Kudüs Tırının önünde yapılan etkinlikte İslami STK'lar adına basın açıklamasını Batman Umut Kervanı Derneği Başkanı Nurettin Teymur okudu.

"Gazze'de bir yıldır asrın vahşeti sürüyor"

Gazze'de bir yıla yakındır asrın vahşetinin yaşandığını söyleyen Teymur, "Tam bir yıl dolmak üzere, asrın vahşeti dinmedi. Tam bir yıl dolmak üzere, Gazze’nin feryadı dinmedi. Onlar bombalamaktan vazgeçmedi. Filistinli kardeşlerimiz 'hasbunallahi ve nimel vekil' demekten vazgeçmedi, biz de meydanlara inmekten vazgeçmiyoruz. Hz. İbrahim’in ateşini söndürmeye çalışan karınca misali safımızı belli etmekten ibarettir yaptıklarımız. Gazze’yi, Filistin’i saran yangın çok büyük biliyoruz. Söndürmeye elimiz yetişmiyor, ah çekiyoruz derinden, dua ediyoruz ta gönülden. Acziyetimizi, dağınıklığımızı Rabbimize şikâyet ediyoruz." dedi.

"Bütün dünya israil putundan korkuyor"

İşgalci siyonistlerin vahşetinin devam ettiğini belirten Teymur, "Katliamların ardı arkası kesilmiyor. Öldürülenlerin, Birleşmiş Milletler görevlisi olması, Amerikan vatandaşı olması fark etmiyor. Kimse karşı çıkmıyor, kimse israili karşısına almıyor. Bütün dünya israil putundan korkuyor." dedi

"Bütün Putlar yıkıldı ve şimdi balta en büyük putun boynunda"

Teymur açıklamasının devamında, "Avrupa Birliği, Birleşmiş Milletler, Uluslararası Adalet Divanı, Unicef, Dünya Sağlık Örgütü… Bütün putlar yıkıldı ve şimdi balta en büyük putun boynunda. Ama bu kez diğer putları yıkan İbrahim değil, baltası boynunda asılı büyük putun ta kendisi.  Acıkınca kendi elleriyle yaptıkları putları yiyen Mekke müşrikleri gibi, siyonizm putu da Batı’nın kendi elleriyle yaptığı diğer bütün putları yedi. Allah'a yemin olsun ki bu büyük putun da sonu yakındır.  Allah o baltayı layık olanın eline verecek ve kibirlenerek haddi aşan ve yeryüzünde ikinci kez böylesi büyük bir bozgunculuk çıkaran bu lanetli kavmi cezalandıracak." ifadelerini kullandı.

"Yüreklerimize Kudüs sevdasını içirelim"

Yüreklerine Kudüs sevdasını nakşetmek gerektiğini belirten Teymur, "Yüce Rabbimizin bu konuda bizlere güç ve imkân vermesi niyazımızdır. siyonist zalimlerin dünyayı kuşatan saltanatını alaşağı etmek ve onları bu azgınlıklarına bedel, ellerimizle ağır bir yenilgiye uğratmak duamızdır. Değerli kardeşlerim, yüreklerimize Kudüs sevdasını içirelim. Çocuklarımıza Aksa’yı anlatalım, miracı ve miracın sahibini anlatalım. Hazırlanalım. Büyük gün gelip çattığında en ön saflara atılmak için bileyelim kendimizi. Ne Filistin için döktüğümüz gözyaşlarımız dinsin ne de siyonistlere olan öfkemiz. Acımızı da öfkemizi diri tutalım." diye konuştu.

"Sakın ola ümidimizi yitirmeyelim, ye’se düşmeyelim. Biz üzerimize düşeni yapalım"

Son olarak duayla Allah'tan yardım isteyen Teymur, "Ya Rabbi, önce sahipsiz yetim kalmış Gazze’yi, sonra da başsız yetim kalmış bu ümmeti sen barındır. Yol bilmez haldeyiz Ya Rab! Sen bize yolumuzu göster. Sakın ola ümidimizi yitirmeyelim, ye’se düşmeyelim. Biz üzerimize düşeni yapalım. Yanalım, yakaralım, zulmü yüksek sesle haykıralım. Bir olalım, kardeş olalım, tefrikayı aramızdan kovalım. Gücümüzün yettiğinden geri kalmayalım. Biz Mescid-i Aksa’ya konulacak minberi yapalım, bir gün bir Selahaddin çıkar gelir elbet." şeklinde konuştu. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir