• DOLAR 34.098
  • EURO 37.986
  • ALTIN 2817.874
  • ...
Bozova'da 575 TOKİ sosyal konut projesinin ihalesi gerçekleşti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

14 Eylül 2022 tarihinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile yapılan görüşmeler sonucunda Bozova ilçesi için 500 adet TOKİ sosyal konut sözü alınmıştı. Bu süreçte, yer belirleme ve diğer aşamalar titizlikle yürütülerek hızlandırıldı.

Son olarak, Bozova ilçesi için 575 adet TOKİ sosyal konut projesinin ihalesi dün gerçekleştirildi. Proje ile ilçede sosyal konut ihtiyacının önemli ölçüde karşılanması hedefleniyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan eski Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, “14 Eylül 2022 tarihinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum ile yaptığımız görüşmeler ve talebimiz sonucunda Bozova ilçemize 500 adet TOKİ sosyal konut sözünü almıştık. Görev süremiz boyunca yer belirleme sürecinden diğer süreçlere kadar bize düşen ne varsa en iyi şekilde gayret göstererek hızlandırdık. Dün Bozova ilçemiz için 575 adet TOKİ Sosyal Konut projesinin ihalesi gerçekleşti. Destek ve katkılarından dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanımız Sn. Murat Kurum’a, TBMM Başkan Vekili Sayın Bekir Bozdağ’a, valimize, milletvekillerimize, ilçe kaymakamımıza, dönemin Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımıza ve projede emeği geçen dönemimizdeki ekip arkadaşlarımıza ilçem ve şahsım adına teşekkür ederim.” dedi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir