• DOLAR 34.105
  • EURO 37.951
  • ALTIN 2814.872
  • ...
HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Durmaz, Kemer ilçesinde sanayi esnafını ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve beraberindeki heyet, Antalya’nın Kemer ilçesinde Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’ni ziyaret etti.

Ziyarette Durmaz’a partisinin Kemer İlçe Temsilcisi Cuma Gülmüş, Kemer Gençlik Kolları Başkanı Talha Gülmüş ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

İlk olarak Kemer Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yönetim kurulunu ziyaret eden HÜDA PAR heyeti, burada sanayi sitesindeki tamirci esnafının sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Sanayi sitesi yönetim kurulunu ziyaret etmesinin ardından tamirci esnafını dolaşan Durmaz, esnaftan piyasanın durumuyla ve sorunlarla ilgili bilgiler aldı. 

Kemer ilçesinde tamircilere yönelik yapılan ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Durmaz, “Fark gözetmeden, ayırım yapmadan sektör ziyaretlerimiz devam ediyor. Bu doğrultuda sektör çalışanlarının sorun ve sıkıntılarını dinlemek için son ziyaretlerimiz sanayi sitesi tamircilerine yönelikti. Ziyaretlerde kendilerini dinlediğimiz tamircilerin bizlere ilettiği sorunları not aldık. Ziyaret ettiğimiz tamircilerin söylediklerinden de anlaşıldığı gibi masraflar katlanmış, giderler çoğalmış, ödemeler artmış, faturalar kabarmış, kira ve vergiler yükselmiş. Artan giderler esnafları zorda bırakıyor.” şeklinde konuştu.

Durmaz ve beraberindeki heyet sanayi sitesi esnafını ziyaret ettikten sonra programları kapsamında Kemer İlçe Kaymakamı Ahmet Solmaz, İlçe Müftüsü Recep Balaban ve Şoförler Odası Başkanı Mustafa Tıraş’ı ziyaret ederek ilçenin sorunları ve HÜDA PAR’ın memleket meselelerine bakışı ile ilgili görüşmeler gerçekleştirdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir