• DOLAR 34.122
  • EURO 37.942
  • ALTIN 2815.98
  • ...
Siyonist çeteler, sahte video ile Mescid-i Aksa'yı yakma tehdidinde!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ahmet Tali

Siyonist çeteler, yayınladıkları sahte video ile Mescid-i Aksa’nın içinde yer alan Kubbetü’s-Sahra ve çevresinde büyük bir yangın oluşturarak asıl niyetlerini ortaka koydu.

Örgüt, “kesin zafer” ifadesiyle paylaştığı videoyu, ardından “yakında, bu günlerde” notuyla yeniden yayımladı.

Mescid-i Aksa Hatibi Şeyh İkrime Sabri, yaptığı açıklamayla bu görüntülerin aşırı ırkçı Yahudi grupların Mescid-i Aksa üzerindeki emellerini bir kez daha ortaya koyduğunu vurguladı

Sabri, "Bu grupların Aksa’yı ele geçirme ve burada saldırgan planlarını gerçekleştirme hayalleri yeni değil, köklü emellerdir ve bu tehlikeli adımlar konusunda uyarıyoruz." dedi.

X hesabından duruma tepki gösteren Kudüs meseleleri araştırmacısı ve uzman Dr. Abdullah Ma'ruf ise, “İslam dünyası, Mescidi Aksa'yı korumak için neyi bekliyor? Bu grupların Aksa’yı yıkma ve kontrol altına alma planlarında ciddi olduğunu ne zaman anlayacağız?” sorularını yönelterek, "Belki de Kudüs halkının, Mescid-i Aksa’yı korumak için son çare olarak her ne pahasına olursa olsun harekete geçmekten başka bir seçeneği kalmadı. Aksa’yı korumak, bu akıl almaz kişileri tamamen caydırmak için kararlılık ve güç gerektirir. Aksi takdirde Aksa’yı gerçekten kaybedeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir