• DOLAR 34.09
  • EURO 37.966
  • ALTIN 2814.58
  • ...
Siyonist istihbaratçı: "Filistinli olsaydım topraklarımı çalanlarla savaşırdım"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist rejimin Maariv gazetesine açıklamalarda bulunan Ayalon, Filistinliler hakkında "Onlar topraklarını kaybetti. Bu yüzden insanlar bana Filistinli olsaydım ne olurdu diye sorduğunda şunu derim: Birisi gelip benim toprağımı çalarsa, onunla sonuna kadar savaşırım." ifadelerini kullandı.

İşgalci Ayalon, Filistinlilerin kendilerini bir halk olarak gördüğünü, siyonistlerin ise Filistinlilerin bazılarının iyi, bazılarının da kötü olduğu yönünde yanılgıya kapıldığını söyledi.

İşgalci Ayalon şunları kaydetti:

"Biz Filistinlilere geçim kaynağı ve çocuklarına yemek sağlandığında sorunun kalmayacağına inanıyoruz. Onlar yemek değil, öldürmek istiyorlar. Onlar (Filistinliler) bizim önerdiğimiz şeyi istemiyor, onlar için önemli olan Filistin devletinin kurulması."

Filistin'de 1987'de yaşanan Birinci İntifada'yı hatırlatan Ayalon, o dönem Fetih Hareketi'nin diplomasiden başka çaresi olmadığını savundu.

Ayalon, "Fakat Hamas bunu kabul etmedi. (Filistinlilere) şunu dedi: Yahudiler size vermeyecekleri bir ülke vadediyor. Bunun kanıtı yerleşim birimleridir." ifadelerini kullandı.

AA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir