• DOLAR 34.073
  • EURO 37.91
  • ALTIN 2813.26
  • ...
DEM vekilinden skandal HÜDA PAR yalanı! Bu paniğin nedeni PKK'nin gizli silah depoları mı?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MERKEZİ-    Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin'in vahşice katledilmesi üzerinden siyasi propaganda yapan DEM Parti yalanlarına devam ediyor. DEM Parti Diyarbakır  Milletvekili Adalet Kaya ''Biz ailenin AKP’li ve HÜDA PAR'lı olduğunu biliyorduk; bizim için önemli olan Narin’in sağ salim kurtulmasıydı.'' diyerek bir skandala daha imza attı. 

DEM'Lİ VEKİL AMAÇLARININ NARİN OLMADIĞINI İTİRAF ETTİ

DEM Parti Diyarbakır  Milletvekili Adalet Kaya, katıldığı yayında "Burada mesele bu kızın öldürülmesi değil buradaki ilişkiler ağıdır." diyerek amaçlarının masum bir kız çocuğunun katli olmadığını, siyasi propagandaya dönüştürülecek malzeme aradıklarını  adeta itiraf etti. 

AİLEDE HÜDA PAR'LI YOK

Katledilen Narin’in, gözaltına alınmayan tek abisi Baran Güran'ın, Milliyet'e verdiği demeçte  ''ailede kimse HÜDAPAR’lı değil'' açıklaması ve bölgeden yayın yapan gazetecilerin ''HÜDA PAR iddiaları havada kaldı'' açıklamalarına  rağmen DEM Parti'nin HÜDA PAR'ın 2 katı oy aldığı köyde hedef şaşırtma çalışmaları devam ediyor. 

BU PANİK NEDEN?

Kandil'den gelen HÜDA PAR'ı hedef alın talimatını bire bir uygulayan DEM Parti'nin  seçim sonuçlarının da açık olduğu bir bölge için bu kadar paniklemesi neden? Ta Kandil'den başlayan paniğin nedeninin PKK'nın bölgedeki olası silah depoları olduğu iddia edildi. Havaalanına yakın olan bölgede  PKK'nin gizli silah depoları olduğu, Narin'i aramak için binlerce kişiyle yapılan ve yer altı görüntüleme cihazlarıyla yapılan aramalarda bunlara ulaşılabileceği gerekçesiyle Kandil'den siyasi uzantısına kadar ters algı operasyonun  devreye sokulduğu iddia ediliyor. 

FARUK DİNÇ: ARAŞTIRIN

HÜDA PAR Diyarbakır Milletvekili Faruk Dinç de söz konusu iddiaların araştırılması gerektiğini belirterek, ''Narin kızımızın arazide ve dere kenarlarında aranmasına devam edilirken, Kandil baronlarını ve siyasi uzantılarını saran korku ve telaş iddiaların ciddiyetle araştırılmasını zorunlu kılmaktadır.'' dedi. 

YAPICIOĞLU: DEĞİL ÜYEMİZ GİTMİŞLİĞİMİZ YOK

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu da dün katıldığı bir yayında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Güran ailesinde partimize mensup kimse yok, Güran ailesiyle daha önce bir tanışıklığımızda yok.

O köyde bizim temsilciliğimizde yok, hiçbir üyemizde yok. Buna rağmen iftirayı yayanlar bile bile yaydılar, çok yoğun bir şekilde işlediler.

Net bir şekilde söylüyorum, o köyde bizim hiçbir üyemiz yoktur, hiçbir bağlantımız yoktur. "

Bu haberler de ilginizi çekebilir