• DOLAR 34.095
  • EURO 38.077
  • ALTIN 2834.344
  • ...
Siyonist katiller gece boyunca saldırdı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HİLAL HİKMET YEŞİLBUDAK

Filistin haber ajansı WAFA'ya göre, işgal savaş uçaklarının Gazze'nin güneyindeki Han Yunus kentinde Huzaa Mahallesinde "el-Karafi" ailesine ait evi hedef alması sonucu 13 Filistinli şehit oldu, çok sayıda kişi yaralandı.

İşgal ordusuna ait hücum botlarının saldırısı sonucu Han Yunus'taki el-Mevasi bölgesi kıyılarında bir balıkçı şehit oldu.

Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliye Mülteci Kampı'na işgal ordusunun düzenlediği vahşi saldırıda şehit olanların sayısı 3'ü çocuk, 2'si kadın olmak üzere 9'a yükseldi.

Gazze'nin orta kesimlerindeki Nusayrat Mülteci Kampı'nda işgal ordusunun "Ebu Uteyvi" ailesine ait evi hedef alması sonucu 4 Filistinli şehit oldu, 11 Filistinli ise yaralandı.

Ayrıca, işgal ordusu havadan, karadan ve denizden Gazze Şeridi'ni gece boyunca hedef almayı sürdürdü.

Siyonist terör rejiminin tüm kınama ve tepkilere rağmen 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği vahşi katliamlarda en az 16 bin 715’i çocuk, 11 bin 308’i kadın olmak üzere 41 bin 20 Filistinli şehit olmuş, 94 bin 925 kişi yaralanmıştı.

Enkaz altında halen binlerce cenaze olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir