• DOLAR 34.287
  • EURO 37.516
  • ALTIN 2917.56
  • ...
Nüfus Müdürlüğünde ki ihmal çileden çıkardı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA- Bursa Yıldırım İlçe Nüfus Müdürlüğünde işlem yapmaya giden vatandaşlar saatlerce sıranın gelmemesine tepki göstererek adeta isyan ettiler.

Bursa'nın merkezi Yıldırım İlçe Nüfus Müdürlüğünde ki memurların, vatandaşların işlerini halletmedikleri, nüfus müdürlüğüne giden halkın çoğunun saatlerce sıra bekledikleri iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde Nüfus cüzdanını yenilemek için Yıldırım İlçe Nüfus Müdürlüğüne giden Yunus Yaçin, saatlerce sıra beklediğini söyleyerek ancak birkaç kişinin işinin halledildiğini öne sürdü.

Saatlerce sıra beklemekten yakınan Yaçin, "Saat 16.00'da mesainin bitmesine halen bir saat varken sadece iki bilgisayar çalışıyordu ve 2 bilgisayarı çalıştırmanın yanı sıra bekleyen halk bilgisayar başında oturanların umurunda değildi çünkü o çalışanlarda çay keyfi sürüyorlardı ve sırada bekleyen neredeyse 50 kişi vardı."şeklinde konuştu.

Orada bekletilen halkın itirazına sistem yok ondan dolayı çalışmıyoruz denildiğini ifade eden Yaçin, bu itirazdan sonra 4 bilgisayarın daha çalıştığını ve 5 dakika içerisinde 4 kişinin işinin halledildiğini vurguladı.

İş yerinden sınırlı saatte izin alıp nüfus müdürlüğüne gittiğini belirten Yaçin, "Oraya gelen halktan, benim gibi iş yerinden zar zor izin alıp giden var işlerini halletmek için, ama bu orada bilgisayar başında oturan ve onları yönetenlerin umurunda değil."diye olup bitenlere tepki gösterdi.

"Memurların işini yapması için ille de birilerinin itiraz etmesi, mevcut durumdan şikayetçi olması mı gerekiyor?" diye soran Yaçin, bu tür ihmalkarlıkların yaşandığı durumlarda herkesi hakkını aramaya ve kesinlikle haklarından taviz vermemeye çağırdı.(Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir