• DOLAR 34.049
  • EURO 37.949
  • ALTIN 2818.157
  • ...
Narin Güran'ın ölümüne ilişkin yeni detaylar! Yazışmalar ortaya çıktı mı?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

TRT Haber'e göre  Çok yönlü sürdürülen soruşturma kapsamında jandarma ekipleri, Narin’in cansız bedeninin bulunduğu dereye çıkan yol ve bölgedeki tüm kamera kayıtlarını incelemeye alındı. Saniye saniye incelenen kamera görüntülerden Narin’in kaybolduğu bildirilen 21 Ağustos günü Eğertutmaz deresine giden patikada, kırmızı bir otomobilin saat 15.40 ile 16.30 arasında 50 dakika boyunca park halinde olduğu tespit edildi. Ekipler, plakasını tespit ettikleri kırmızı otomobili otomobili bulup sürücüsü sıva ustası N.B.’ye ulaştı. Yapılan sorguda N.B., Narin’in cansız bedenini nasıl amcadan alıp, dereye gömdüğünü anlattı.

Bu arada güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre Jandarma Genel Komutanlığı Meta şirketine amca ve sıvacının silinen Whatsapp konuşmalarını istedi. Ancak olumsuz yanıt verildi. 

Soruşturma kapsamında gözaltındaki 24 şüphelinin çapraz sorgular devam ederken, yarın adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.

NARİN'İN BİYOLOJİK AİLESİ BELLİ OLDU

Soruşturma kapsamında Narin’in biyolojik ailesinin tespiti için hem anne hem de babasından DNA örnekleri alındı. Test sonuçları, Narin'in biyolojik ailesinin bilinen ailesiyle aynı olduğunu doğruladı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir