• DOLAR 34.041
  • EURO 37.96
  • ALTIN 2822.922
  • ...
Bakan Yerlikaya'dan Narin açıklaması! Aileye neden başsağlığı dilemedi? Yanıtladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ-     Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunmasının ardından paylaştığı mesajda, ailesine neden başsağlığı dilenmediğine dair soruya İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yanıt verdi.

Yerlikaya, “Oldukça açık, daha fazla bir şey demeye gerek yok. Herkesin okuduğu zaman anladığı, hissettiği bir durum. Tekrar anlatmaya gerek var mı? Kızımızın cansız bedeninin bulunduğunu kamuoyuyla paylaştım. Allah’tan rahmet diledim. Başımız sağ olsun dedim. Oldukça açık, daha fazla bir şey demeye gerek yok.” ifadelerini kullandı.

Yerlikaya 4 savcıyla birlikte kolluk kuvvetlerinin soruşturmayı yürüttüğüne dikkat çekti.

Yerlikaya, “Çok hızlı bir şekilde olayın aydınlatılacağını düşünüyorum. 85 milyon bu olaydan son derece üzüntü duyuyor. Herkesin istediği bir an önce bu olayın aydınlığa kavuşması ve adaletin tecelli etmesi” dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 Ağustos 2024 ile 9 Eylül 2024 tarihleri arasında Narin Güran hakkkında sosyal medya platformu X üzerinden 15 ayrı etikette 4 milyon 761 bin 420 tweet atıldığını duyurdu.

Bu paylaşımlarda bulunan 1 milyon 302 bin 209 hesabın yüzde 38'i yani 498 bin 713'ünün bilgisayarlar tarafından yönetilen bot hesaplar olduğunu açıklayan Yerlikaya, "Bu içeriklerin yüzde 76’sının ise provokatif amaçlı ve olumsuz olduğu belirlendi." dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir