• DOLAR 34.015
  • EURO 37.952
  • ALTIN 2821.383
  • ...
Trump ve Harris ilk kez yüz yüze gelecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

CAFER SELÇUK

ABD 5 Kasım'da gerçekleşecek seçim yarışına hazırlanırken, eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçilerin yeniden adayı olan Donald Trump ile Başkan Yardımcısı ve Demokratların adayı Kamala Harris ilk kez canlı yayında karşı karşıya gelecek.

Kamala Harris ile Donald Trump'ın karşılaşması 10 Eylül akşamı ABC News kanalında gerçekleşecek. Peki Harris-Trump düellosuna ilişkin şu ana kadar neler biliniyor?

10 Eylül akşamı gerçekleşecek düello, ikili arasında haftalarca süren tartışmanın ardından kararlaştırıldı. ABD Başkanı Joe Biden ile eski ABD Başkanı Donald Trump Mayıs ayında CNN yayında karşı karşıya gelmişti. Biden'a bu tartışmanın ardından adaylıktan çekil çağrıları gelmiş, ve günlerce süren tartışmanın ardından Biden adaylıktan çekilmişti. Trump-Biden yarışı sürseydi ikili Eylül ayında ABC yayınında karşı karşıya gelecekti.

Bu sebeple Harris, yalnızca ABC yayınında Trump ile karşı karşıya gelmek istediğini söyledi. Trump birkaç kez kanalı eleştirerek tartışmaya katılmayacağını ima etse de ikili ABC yayınında karşı karşıya gelmeyi kabul etti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir