• DOLAR 34.042
  • EURO 37.931
  • ALTIN 2825.077
  • ...
Adıyaman'da cami imamından yetim ve muhtaç ailelere kırtasiye desteği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adıyaman Mehmet Zahit Kotku Camii İmamı Abdullah Sağlam, hayırseverlerin katkılarıyla, kırtasiye ve çanta yardımı gibi çeşitli desteklerde bulunarak 2024-2025 eğitim-öğretim öncesi çocukların yüzünü güldürdü.

"Unutursan yetim kalır" sloganıyla yola çıktığını dile getiren Sağlam yaptığı açıklamada, "Her çocuğun eğitim hakkı vardır ve biz de bu hakkı desteklemek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu yardımlar sayesinde çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunuyoruz. Onların yüzündeki tebessüm, bizim en büyük ödülümüzdür. Okullar yarın açılacak. Biz de istedik ki bu çocuklarımız okullarına defter, kalem ve çanta gibi ihtiyacı olan materyaller olmadan başlamasınlar. Bundan dolayı bir çalışma başlattık ve hayırseverlerden katkı geldi. Hepsine teşekkür ediyorum. Rabbim onları da darda bırakmasın." dedi.

Yardım alan aileler ise Abdullah Sağlam ve hayırseverlere teşekkür ederek, bu tür yardımların kendileri için büyük bir anlam taşıdığını belirtti.

"Çocuklarımızın okul ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyorduk. Bu yardımlar sayesinde biraz olsun rahatladık." şeklinde konuşan bir anne, hayırseverlere ve cami imamına teşekkür etti. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir