• DOLAR 34.019
  • EURO 37.977
  • ALTIN 2826.4
  • ...
Filistin Alimler Birliği, 3 işgalcinin öldürüldüğü operasyonu tebrik etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Birlik, yaptığı yazılı açıklamada, "Onlarla savaşın ki, Allah onlara sizin ellerinizle azap etsin, onları rezil etsin, onlara karşı size yardım etsin, mü’min topluluğun gönüllerini ferahlatsın ve onların kalplerindeki öfkeyi gidersin." ayetine atıfta bulundu.

"Eğer din konusunda sizden yardım isterlerse, yardım etmeniz gerekir" ayeti mucibince Yüce Allah'ın emrine karşılık veren Ürdün halkının sadık murabıtlarından birinin gerçekleştirdiği kahramanca operasyonu tebrik ettiklerini vurgulayan Birlik, "Ayrıca gerçek bir Müslümanın, yaklaşık bir yıldır her türlü soykırıma maruz kalan ailelere ve kardeşlerine destek olmaya karar verirken taşıdığı kararlılıkta örnek teşkil eden kahraman şehidi de selamlıyoruz." dedi.

"Bu kahramanca operasyonun, devam eden siyonist suça karşı doğal bir tepki olduğunu" vurgulayan Birlik, "Bu nedenle ümmetin evlatlarını ve kahraman Ürdün halkını, kahramanca operasyonu gerçekleştiren şehidin izlediği yolu takip etmeye çağırıyoruz." ifadelerini kullandı.

Ürdün'ün işgal altındaki Filistin sınırındaki El Limbin Sınır Kapısı (El Karama Geçişi - Kral Hüseyin Köprüsü) bu sabah düzenlenen silahlı saldırıda üç işgal güvenlik personeli öldürülmüştü. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir