• DOLAR 32.456
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2441.063
  • ...

BURSA- Bursa Girişimci İş Adamları Derneği'nin (BUGİAD), 6. Dönem Başkanlığı seçiminde tek aday olarak katılan Ali Fuat Er, 13. Olağan Genel Kurul Toplantısında yapılan oylamada seçilerek tekrar Başkan oldu.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Orhangazi Salonu'nda gerçekleştirilen 13. Olağan Genel Kurul Toplantısı'na başta Vali Yardımcısı Adnan Çakıroğlu ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe olmak üzere, CHP Bursa Milletvekili Aykan Erdemir, MARİFED Başkanı Ahmet Ciğer, BTSO Başkanvekili Mustafa Esgin ile birlikte ilçe belediye başkanları katıldı.

Genel Kurul öncesinde verilen kokteylin ardından programın açılış konuşmasını yapan BUGİAD Başkanı Er, Bursa'nın dünyanın dört bir tarafında tanınan, bilinen ve farkındalığı yüksek bir şehir olması için köprü vazifesi üstlendiklerini söyledi.

BUGİAD'a kapılarının her zaman açık olduğunu söyleyen Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı ise, yönetime geldikleri günden itibaren Bursa için yapılacak her işte BUGİAD'la iş birliği içinde olduklarını söyledi.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanvekili Mustafa Esgin ise sözlerine tekrar seçilen yönetime başarı dileyerek başladı. Bursa'nın ve ülkenin kazanması için her zaman BUGİAD ile işbirliği içerisinde olduklarını söyledi. Esgin, "BUGİAD kazandığını toplum için, ülkenin geleceği için ve dünyanın refahı için harcamayı vazife edinenlerin yeridir." dedi.

Konuşmaların ardından programın ikinci bölümü olan 13. Olağan Genel Kurul Toplantısı'na geçen BUGİAD üyeleri, bir önceki dönemde gerçekleştirilen faaliyetleri değerlendirdiler ve yeni yönetim kurulunun seçimine geçtiler. (Zeki Aras - İLKHA)