• DOLAR 33.982
  • EURO 37.837
  • ALTIN 2820.018
  • ...
HÜDA PAR Antalya İl Teşkilatı kırtasiye esnafını ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İl Başkanı Durmaz’a, partisinin Muratpaşa İlçe Başkanı Abdullah Demirtaş, Kepez İlçe Başkanı İsmail Kaya ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Ziyarette kırtasiye esnafının sorun, sıkıntı ve taleplerini dinleyen HÜDA PAR heyeti, esnafın dile getirdiği sorunları ilgili makamlara iletmek üzere not aldı.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan İl Başkanı Durmaz, kırtasiye esnafının zincir marketlerden dolayı iş yapamaz hale geldiklerini söylediklerini belirterek, “İlçe başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte kırtasiye işi yapan esnaflarımızı ziyaret ettik. Malum Pazartesi günü okullar açılacak. Okul öncesi kırtasiyecilerin işlerinin nasıl olduğunu, durumlarının ve yaşadıklarının sıkıntıların neler olduğunu öğrenmek maksadıyla onları ziyaret ettik. Kırtasiye sezonu şuanda tam anlamıyla yoğun değil, okullar açılıyor ama esnaf şuan işten memnun değil. Esnafın yaşadıkları sıkıntılar var.” dedi.

Esnafın zincir marketlerin kırtasiye malzemesi sattıklarından dolayı sıkıntı çektiğine dikkat çeken Durmaz, “Esnaf özellikle zincir marketlerden özellikle çok şikâyet ediyor. Bu konuyla alakalı devlet yetkililerine sesleniyor. Bununla ilgili bir düzenlemenin yapılması gerektiğini ifade ediyorlar. Bizler de HÜDA PAR olarak, esnafımızı, vatandaşlarımızı yalnız bırakmamaya gayret gösteriyoruz. Bunun için de onların sıkıntı ve sorunlarını yanımıza not aldık, ilgili yerlerle paylaşacağız. Okulların açılması münasebetiyle Antalya ilimizdeki öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimize yeni okul döneminde başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir