• DOLAR 33.981
  • EURO 37.723
  • ALTIN 2819.665
  • ...
MÜSDAV’dan ulusal fotoğraf yarışması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyanet İşleri Başkanlığı, camilere olan ilgiyi artırmak, camilerle olan bağı güçlendirmek ve camilerin önemini daha etkin bir şekilde anlatmak amacıyla 1-7 Ekim tarihleri arasını “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” olarak ilan etmiştir.

MÜSDAV, söz konusu haftada bu mekanlar hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığı işbirliği ile "Camiler ve Cami Eksenli Din Hizmetleri Fotoğraf Yarışması” düzenliyor.

Yarışmaya ilişkin şartnameye Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) https://tfsfonayliyarismalar.org/tr/yarisma/detay/camiler-ve-cami-eksenli-din-hizmetleri-ulusal-fotograf-yarismasi-tr web adresi üzerinden ulaşılabilecek ve başvurular aynı bağlantı üzerinden 25 Eylül Çarşamba günü saat: 23.00'e kadar çevrimiçi olarak gerçekleştirilebilecek.

Seçici Kurul Üyeleri, MÜSDAV Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Haydar Bekiroğlu, Anadolu Ajansı Görsel Haberler Direktörü Fırat Yurdakul, Reuters Haber Ajansı Foto Muhabiri Ümit Bektaş, Fotoğraf Sanatçıları Hamit Yalçın ve Muhammed Gün’den oluşan yarışmanın sonuçları 30 Eylül’de açıklanacak. 

Yarışmada, birinciye 20 bin TL, ikinciye 15 bin TL ve üçüncüye 10 bin TL, mansiyon ödülü 5 bin TL, en fazla 30 adet olacak şekilde sergileme ödül bedeli olarak da her fotoğrafa bin TL verilecek. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir