• DOLAR 33.985
  • EURO 37.736
  • ALTIN 2821.898
  • ...
İşgal rejimi Filistinlileri hedef aldı! Şehitler var...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ahmet Tali

Gazze kentindeki El-Ehli Baptist Hastanesi sağlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, işgal rejimin, Gazze kentindeki "Ez-Zeytun Şehitleri Okulu" yakınında bulunan sivillere insansız hava aracıyla düzenlediği saldırıda 3 Filistinli şehit oldu, çok sayıda kişi de yaralandı.

Filistin Sivil Savunma Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, işgal rejimin Gazze kentinin kuzeyindeki Ebu İskender bölgesinde bir dikiş atölyesini hedef alması sonucu bazı Filistinliler yaralandı.

Zikim yerleşiminde konuşlanan işgal topçu birlikleri Gazze kentinde Ez-Zeytun ve Şucaiyye mahallelerini bombaladı. Gazze'nin güneyindeki Es-Sabra mahallesindeki bir binaya da iki top mermisi düştü.

Sağlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, işgal ordusu, Aksa Şehitleri Hastanesi bahçesindeki poliklinik binasının yakınında bulunan, yerinden edilmiş Filistinlilere ait çadırları hedef aldı. Saldırıda 4 Filistinli şehit edildi yaralananlar da oldu.

Görgü tanıklarının aktardığına göre, işgal ordusu, Bureyc Mülteci Kampının kuzeydoğu bölgelerine işaret fişekleri atarken, işgal savaş uçakları, Nusayrat Mülteci Kampının güneybatısındaki boş araziyi hedef aldı. Saldırıda şehit olan ya da yaralanan olmadı.

Filistin Sivil Savunma Müdürlüğü, Han Yunus kentinin batısında yerlerinden edilmiş Filistinlilerin bulunduğu bir çadırın işgal tarafından bombalanması sonucu bir kişinin hayatını kaybettiğini aktardı.

İşgal ordusu, Refah kentinin merkezindeki binaları ve yerleşim alanlarını havaya uçurmaya devam etti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir