• DOLAR 34.002
  • EURO 37.744
  • ALTIN 2814.594
  • ...
Soykırımın 335'inci gününde bombardıman sürüyor: Çok sayıda şehit ve yaralı var
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şafak vakti işgal savaş uçaklarının Gazze Şeridi'nin merkezi ve güneyine yönelik top atışlarının yanı sıra gerçekleştirdiği baskınlarda birçok kişi şehit oldu ve yaralandı.

Gazze Şeridi'nin merkezindeki Deyr El Balah'taki Mescid-i Aksa Şehitleri Hastanesi'nde yerinden edilmiş kişilerin çadırlarını hedef alan işgal bombardımanında aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 4 kişi şehit olduğu, bir o kadar kişi de yaralandı.

İşgalin, Han Yunus'ta yerinden edilmiş kişilerin çadırını hedef alan bombalı saldırısında bir kişi şehit oldu, 10'dan fazla kişi de yaralandı.

Sağlık kaynakları, işgalcilerin Gazze şehrinin güneydoğusundaki El-Zeytun Mahallesi'ndeki El-Zeytun Şehitler Okulu civarındaki bir grup sivili hedef alması sonucu 3 şehit ve iki yaralıyı şehirdeki Baptist Hastanesi'ne naklettiğini bildirdi.

Siyonist topçu bombardımanı Gazze şehrinin güneyindeki El-Sabra mahallesini hedef alırken, işgal uçakları Gazze şehrinin kuzeyindeki Şeyh Rıdvan Mahallesi'ndeki bir evi bombalayarak çok sayıda kişiyi yaraladı.

İşgal topçuları ayrıca Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus şehrinin doğusundaki Abasan kasabasına ve Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah şehrinin kuzeybatısındaki vatandaşların evlerine de top mermisi attı.

Öte yandan işgal ordusu, Gazze şehrinin güneydoğusundaki El-Zaytun mahallesindeki konut binalarını da havaya uçurdu .

siyonist topçu bombardımanı Gazze şehrinin güneyindeki Al-Sabra mahallesini hedef alırken, işgal uçakları da Gazze şehrinin kuzeyindeki Şeyh Radwan mahallesindeki bir evi bombalayarak çok sayıda vatandaşı yaraladı.

Ayrıca İsrail işgal ordusu, Gazze şehrinin güneydoğusundaki El-Zaytun mahallesindeki konutları da havaya uçurdu.

Tıbbi kaynaklar, dün gecenin erken saatlerinde, işgalin Çarşamba günü şafak vaktinden bu yana Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine düzenlediği füze ve topçu bombardımanında aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 23 vatandaşın şehit olduğunu söyledi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir