• DOLAR 34.067
  • EURO 37.681
  • ALTIN 2815.1
  • ...
HÜDA PAR'dan çok sert açıklama! İpini koparmış haysiyetsizler... "Meydan okuyoruz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MEHMET BOZDAŞ - Son günlerde siyonistlerin güdümünde olan manipülatif gazeteler, TV ve yazarlar, Diyarbakır’da kaybolan kız çocuğu Narin Güran üzerinden HÜDA PAR'ın aleyhine algı oluşturma çabasına giriştiler.

HÜDA PAR resmi sosyal medya hesabından açıklama yaparak algı yapmaya çalışanlara çok sert yanıt verip meydan okudu.

Yapılan açıklamada, kaybolan kız çocuğunun ve ailesinin yanında insani ve vicdani bir sorumluluk gereği durduğunu belirterek, bu süreçte aileye destek sağladığını vurguladı.

HÜDA PAR yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Son günlerde siyonistlerin güdümünde olan manipülatif gazeteler, TV ve yazarlar, Diyarbakır’da kaybolan küçük #NarinGüran kızımız üzerinden partimiz aleyhine algı oluşturma çabasındalar.

Partimiz, kaybolan kız çocuğunun ve ailesinin yanında insani ve vicdani bir sorumluluk gereği durmuş ve bu süreçte aileye destek olmuştur.

Yalanı meslek edinen alçaklar, zerre kadar insanlıktan nasibini alamayanlar, ailenin yaşadığı acıyı, henüz hayatta olup olmadığı belli olmayan bir yavrucağımızı, siyasi emellerine ve yalanlarına alet eden ipini koparmış haysiyetsizler yine bir arada toplanmış.

Hodri meydan diyoruz!!!

 Değil kızın ailesinden köyde bile bir tek üyemizin olduğunu ispat etmezseniz alçak ve şerefsizsiniz.

Bu tür iğrenç karalama kampanyalarını şiddetle kınıyor, kamuoyunu gerçek bilgilere ulaşmaya ve bu aşağılık oyunlara itibar etmemeye çağırıyoruz."
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir