• DOLAR 33.901
  • EURO 37.635
  • ALTIN 2809.646
  • ...
Kayıp Narin soruşturması: Amca ifadesinde ne söyledi?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ-    Bağlar İlçesi’ne bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos gününden bu yana haber alınamayan Narin Güran’ı (8) arama çalışmaları 15’üncü gününde sürüyor.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan amca Salim Güran (46) önceki gün çıkarıldığı mahkemece, “kasten öldürme” ve “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlamalarıyla tutuklandı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç  Narin’in amcasının tedbir amaçlı tutuklandığını ifade etti.

tutuklanan amca Salim Güran’ın savcılık ve sorgu hakimliğindeki ifadesi ortaya çıktı. Amca Güran ifadesinde şunları söyledi:

“Saat 20.00 civarı kızım beni telefonla arayıp Narin’in kaybolduğunu söyledi. Jandarma komutanını arayıp haber verdim. Sabaha kadar aradık, gözaltına alındığım güne kadar da arama faaliyetlerine katıldım. Ben Narin’in aracıma bindiğini görmedim ama aracımın kapıları hep açıktır. Ailede herkes o araca biner. Narin bu araca benimle beraber hiçbir şekilde binmedi. Olay akşamı kardeşim Arif’in ahırında 380 adet mermi yakalanınca, olay günü yaptığım arama kayıtlarını sildim. Kardeşim Arif ile aramızda bir husumet yoktur. Arif’e ‘sana öyle bir acı yaşatacağım, ömür boyu unutmayacaksın’ şeklinde bir söz söylemedim.”

Bu haberler de ilginizi çekebilir