• DOLAR 33.901
  • EURO 37.635
  • ALTIN 2809.646
  • ...
Battalgazi Belediye Başkanı Taşkın'dan yeni "Adli Yıl" ziyaretleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Başkan Taşkın, yeni adli yılın başlaması kapsamında Malatya Baro Başkanı Onur Demez'i ziyaret ederek, hukuk sisteminin toplumdaki önemine dikkat çekti. Yeni adli yılın adaletin tesisi için önemli bir dönem olacağı vurgulanırken, adaletin üstünlüğünün sağlanması gerektiği ifade edildi.

Taşkın, baro başkanlığını ziyaret ettikten sonra Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete'yi de ziyaret etti. Görüşmede, yargı sisteminin etkinliği ve adaletin hızlı bir şekilde tecelli etmesi için yapılması gereken çalışmalar ele alındı.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Taşkın, "Yeni adli yılın açılışı vesilesiyle Malatya Baro Başkanımız Onur Demez ve Cumhuriyet Başsavcımız Ömer Mete'yi ziyaret ederek, adaletin tesisi noktasında verdikleri kıymetli hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ettik. Adalet, bir toplumun temel direğidir ve bizler de yerel yönetim olarak, adaletin her zaman güçlü bir şekilde tecelli etmesi için elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Yeni adli yılın, milletimiz için hak, hukuk ve adaletin üstünlüğünün sağlandığı, herkesin güvenle sığınabileceği bir dönem olmasını temenni ediyorum. Yargı mensuplarımızın fedakârca yürüttükleri görevlerinde başarılı ve huzurlu bir yıl geçirmelerini diliyorum." ifadelerini kullandı. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir