• DOLAR 34.011
  • EURO 38.095
  • ALTIN 2827.08
  • ...
Batı Şeria'da ihanet: Abbas 'darbeden' korkuyor, işbirliği hayatımızı kurtarıyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ-    Yetkili  "Son aylarda İran'ın Batı Şeria'yı gerçek bir savaş alanına dönüştürme çabalarında artış gözlemliyoruz. İranlılar Batı Şeria'da para ve silah isteyen herkese kolayca yardım sağlıyor." diye konuştu.

Siyonist yetkili şöyle devam etti: "İranlılar geleneksel Filistin örgütlerinin yanı sıra her türlü yeni hücre ve örgüte de destek  sağlıyor. Tanksavar silahları, hafif silahlar ve patlayıcı maddeleri tanıtmaya odaklandığını görüyoruz. Üretilen silahların büyük çoğunluğu yerel çaba ve uzmanlıkla üretiliyor. Bazen  girişimlerini izliyoruz ancak bu girişimleri daha başlangıçta durdurmayı başardık.''

Güvenlik kaynağı, "Filistin Yönetimi ile işbirliğinin devam ettiğini ve hayat kurtardığını" belirterek, '' Filistin Yönetimi'nin başta Hamas hareketi olmak üzere bu örgütlere karşı faaliyetlerini artırdığını görüyoruz. Yönetim  de bizim gibi Batı Şeria'daki 7 Ekim senaryosundan korkuyor. Otorite, daha önce Gazze Şeridi'nde yaptığı gibi Hamas'ın kendisine karşı darbe yapmasından korkuyor. Üçüncü bir intifadayı alevlendirmek istemiyoruz, dolayısıyla Batı Şeria'da çalışmak zor. '' dedi. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir