• DOLAR 33.901
  • EURO 37.635
  • ALTIN 2809.646
  • ...
Netanyahu haritadan çıkarmıştı! Arap ülkelerine seslendiler: Uyanın, parçalayacak!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ-    İşgal rejiminin Batı Şeria'da her türlü savaş suçunu uyguladığını belirten İslami Cihad Hareketi,  ''Batı Şeria'daki direniş mücahitleri saldırıyla yüzleşmeye devam ediyor ve tüm çatışma alanlarında düşman askerlerine karşı kahramanca niteliksel operasyonlar gerçekleştirerek, işgalcinin safında  çok sayıda can kaybına neden oluyor. '' denildi. 

Açıklamada ''Binyamin Netanyahu'nun cani hükümeti, işgal altındaki Batı Şeria üzerindeki kontrolünü genişletme, Mescid-i Aksa'da   bir sinagog inşa etmenin önünü açma planını uygulayabileceğini düşünüyorsa yanılgı içindedir.  Gazze'deki direniş nasıl işgale teslim olmayı reddediyorsa, Batı Şeria'daki işgale de teslim olmayacak. Netanyahu ve hükümet üyelerinin, Batı Şeria'yı haritada göstermemesi, Batı Şeria'ya yönelik saldırının ve planın   çerçevesinin  kanıtıdır. Bu planın Batı Şeria'da, başta Ürdün Krallığı ve Körfez ülkeleri olmak üzere bölgenin güvenliğini tehdit edecek bir demografik değişiklik içerdiği ortaya çıkmıştır. Netanyahu'nun Gazze'deki ateşkesle ilgili uzlaşmaz tutumu , Gazze Şeridi'ni yeniden işgal etmek ve  Batı Şeria'yı ele geçirme planını hayata geçirmek  yönündeki açık bir girişimdir.

Filistin Yönetimini, işgal altındaki bölgeler üzerindeki egemenlik yanılsamasından geriye kalanları kaybetmeden önce pozisyonlarını gözden geçirmeye çağırıyoruz.

 Normalleşme yolundaki Arap ülkelerini Siyonist projenin gerçekliği ve hedefleri hakkında fikir düşünmeye davet ediyoruz. Bu gaspçı, ırkçı varlık toprak istiyor ve bölge ve halklar üzerindeki hegemonyasını tamamlamak için Arap ve Müslüman cephesini parçalama dışında hiçbir barış çağrısına ağırlık vermiyor.'' denildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir