• DOLAR 34.102
  • EURO 37.954
  • ALTIN 2819.91
  • ...
İlkokullar için uyum haftası heyecanı başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adıyaman'da 2024-2025 eğitim ve öğretim yılının ilk ders zili ana sınıfı ve ilkokul birinci sınıf öğrencileri için çaldı. Miniklerin okula uyum sağlaması için bir hafta öncesinden başlayan uygulama hem öğrenciler hem de aileler için heyecan dolu anlara sahne oldu.

İlk günde öğrenciler kadar ailelerde heyecanlıydı. Okulun ilk gününde aileler çocukları ile beraber okula gelerek sıralarda birlikte oturdular. Küçük çocukların, yaşıtlarıyla çok çabuk kaynaşarak arkadaş olması gözden kaçmaz iken, ailelerin heyecanı da yüzlerinden okundu.

Okulun ilk günü olması nedeniyle heyecanlı olduğunu dile getiren öğrencilerden Miray Orhan, babasıyla ilk defa okula geldiğini, öğretmen ve arkadaşlarıyla tanışacağı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Abisiyle birlikte uyum haftası kapsamında okula başlayan Fatma Zehra isimli öğrenci ise, "Okula bugün başladım. Abimle birlikte geldim. Öğretmenim ve arkadaşlarımla tanışacağım. Bundan dolayı mutluyum." ifadelerini kullandı

"Okulu çok seviyorum"

Anne ve babasıyla kardeşini okula getiren Livanur Deniz, "Bu okula geldiğim için çok mutluyum. Okulu çok seviyorum. Yeni arkadaşlar edindim. Bu çok güzel bir duygu." şeklinde konuştu.

"Çok heyecanlıyız"

Kızını ilk gününde yalnız bırakmayan Anne Kadriye Alan, "Kızımın bugün ilk günü birinci sınıfa başladı. Çok heyecanlı ve çok gururluyum. Kızımın başarılı olmasını diliyorum. Bunun için çok dua ediyorum." dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir