• DOLAR 33.901
  • EURO 37.635
  • ALTIN 2809.646
  • ...
Biden, 'Hamas bedelini ödeyecek' dedi,  Hamas yanıt verdi! Tarih...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ-    Hamas'tan yapılan açıklamada, '' İşgalci soykırım savaşını sürdürmekte   ABD yönetimi  de bu saldırganlığa destek vermekte ısrar ediyor. 

- Halkımızı her gün öldüren  Amerikan silahlarıyla işgal edilen Gazze Şeridi'nde sadece Siyonist bombalamalarla öldürülen mahkumların cesetlerini buldular.  Başkan Biden, eğer hayatlarını düşünüyorsa, bu düşmana  para ve silah desteğini  durdurmalı ve işgalciye baskı yapmalıdır.

 Bu acımasız suçların ve on bir ay önce halkımıza karşı yapılan soykırımcı savaşın bedelini ödeyecek olan Netanyahu, aşırılık yanlısı hükümeti ve bu saldırganlığın tüm destekçileridir.

- Gazze Şeridi'nde bugüne kadar% 69'u çocuklar ve kadınlar olmak üzere 150 binden fazla şehit ve yaralıya ulaşan  imha savaşından ABD yönetimini ve Biden'in kendisini sorumlu tutuyoruz.

 Tarih Biden'a Beyaz Saray'dan ayrılırken savaş suçluları Netanyahu ve çetesinin ortağı ve destekçisi olduğunu hatırlatacak.

 Hamas, mahkumların yaşamları konusunda Biden'den daha istekliydi, bu yüzden özellikle önerisini ve Güvenlik Konseyi kararını kabul ederken, Netanyahu onları reddetti ve yönetimi, Netanyahu'nun otoritesini korumak için anlaşmaya varmayı aksatmaya yönelik koşullarına teslim oldu.'' denildi. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir