• DOLAR 33.901
  • EURO 37.635
  • ALTIN 2809.646
  • ...
Adana'da "Hidayet Rehberi Kur'an" temalı etkinlik düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Etkinlik, Merkez Seyhan ilçesi Dağlıoğlu Mahallesi Güney Yıldızı Parkı'nda saat 20.00'de başladı. Adana'nın çeşitli bölgelerinden gelen gençler, bu etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. Programda Usame Ayriç ve Mahzun Karabulut ilahi ve ezgi seslendirdiler.

Seslendirilen ezgilerden sonra program, Usame Ayriç'in Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Ardından, HÜDA PAR Seyhan İlçe Başkanı Fethullah Beyazçiçek, selamlama ve gençlere nasihat konuşması yaptı. Beyazçiçek, konuşmasında gençlerin dini ve sosyal gelişimlerinin önemine değinerek Siyer-i Nebi ve sahabe hayatlarına da vurgu yaptı.

Program kapsamında, gençler için çeşitli etkinlikler düzenlendi. Voleybol, sorulu balon oyunu, halat çekme gibi aktiviteler, katılımcıları hem eğlendirdi hem de kaynaştırdı. Özellikle, Netanyahu'yu temsil eden bir hedefe yapılan dart atışları büyük ilgi gördü.

Aktivitelerin ardından Abdullah Dal, Gazze konulu şiiri seslendirdi.

Etkinlik boyunca, helal dairede eğlenmenin önemi vurgulandı. Eğlencenin dinî sınırlar içinde kalmasının, gençlerin manevi gelişimi açısından önemi belirtildi. Bu anlamlı etkinlikte, katılımcılar hem manevi hem de sosyal olarak zenginleşme fırsatı buldu. Toplu bir şekilde helal dairede eğlenme imkânı, etkinliğin temel unsurları arasında yer aldı.

Adana'da gençlerin dini gerekçelerine uygun olan ve sosyal ihtiyaçlarını karşılayan bu organizasyon, büyük beğeni topladı.

Etkinlik, Yahya Ölmez'in yaptığı dua ile son buldu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir