• DOLAR 34.11
  • EURO 37.975
  • ALTIN 2824.105
  • ...
Umut Kervanı Diyarbakır'da yüzlerce ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umut Kervanı Diyarbakır Derneği, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yürüttüğü gıda, ayni ve nakdi yardımların yanında çocukların eğitim-öğretim sürecini sağlıklı ve verimli geçirebilmeleri için hayırseverlerin destekleriyle yüzlerce öğrenciye kırtasiye yardım paketi oluşturdu.

Kayıtlı olan mağdur aileleri tek tek arayarak dernek binasına davet eden Umut Kervanı yetkilileri, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyi olmak üzere, okul çantası ve beslenme çantası başta olmak üzere kalem, silgi, açacak, defter çeşitleri ve etkinlik malzemelerin bulunduğu paketi ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim etti.

Yürütülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Umut Kervanı Diyarbakır Derneği Başkan Yardımcısı Abdurrahim Karadeniz, devam eden yardım faaliyetlerine destek sunan hayırseverlere teşekkür etti.

Karadeniz, "Umut Kervanı Diyarbakır olarak, 2024-2025 eğitim öğretim yılında tüm öğrenci kardeşlerimize zihin açıklığını ve başarılar dileriz. Dönemsel olarak yaptığımız faaliyetlerimiz vardır. Bunlardan bir tanesi de her sene yaptığımız kırtasiye yardımıdır. Bizde kayıtlı bulunan yüzlerce mağdur ailemize kırtasiye yardımında bulunacağız. Bugün 240 öğrenciye kırtasiye yardımı yapacağız, önümüzdeki haftada kırtasiye yardımımız devam edecektir. Hedefimiz bizde kayıtlı bulunan mağdur ailelerimizin çocuklarına kırtasiye yardımı ulaştırmaktır. Hayırseverlerimizin bağışlarıyla bu yardımları yapıyoruz, bizler köprü görevini görüyoruz. Desteklerini bizlerden esirgemeyen hayırseverlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Rabbim hayırlarını kabul etsin inşallah." şeklinde konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir