• DOLAR 33.901
  • EURO 37.635
  • ALTIN 2809.646
  • ...
İşgalciler gece boyunca Gazze'yi bombaladı: 29 şehid
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgalciler, halkı zorla aç ve susuz bırakarak büyük bir insani felakete yol açtığı Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına 330. gününde devam ediyor.

İşgal rejimi, Gazze kentinin güneyinde Sabra Mahallesi'nde bir evi bombalaması sonucu şehid olan 3 kişinin cenazesi ile yaralılar, Filistin Kızılayı'na bağlı sağlık görevlileri tarafından El-Ehli Baptist Hastanesine getirildi.

İşgal rejiminin, Gazze kentinin güneydoğusundaki Zeytun Mahallesi'nde Haccac ailesine ait bir evi hedef alması sonucu 3 Filistinli şehid oldu.

İşgal ordusunun Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus ile kuzeydeki Cibaliya Kampı'nda Nassar ailesine ait evi bombalanması sonucu bir kişi şehid oldu, bazıları da yaralandı.

İşgalcilerin, Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Nusayrat Kampı'nın güneyinde Alyan Ebu Yusuf apartmanını hedef alan saldırısında 9 kişi şehid oldu.

Nusayrat Kampı'nda işgalcilerin Hamed ailesine ait bir binanın son katını hedef alması sonucu 4 kişi şehid oldu, çok sayıda kişi de yaralandı.

İşgalciler, Nuseyrat Kampı'nın batısındaki El-Hasayine bölgesinde Zekkut ailesine ait bir evi hedef aldı. Saldırıda, en az 4 Filistinli şehid oldu.

Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus'un Cura el-Lut bölgesinde el-Cubbur ailesine ait bir evi hedef alması sonucu evde bulunan Ebu Bekir ailesinden 5 kişi şehid oldu, 15 kişi yaralandı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir