• DOLAR 33.901
  • EURO 37.635
  • ALTIN 2809.646
  • ...
Batı Şeria'da bombalı araçla ve silahlı eylemler: 4 işgalci yaralandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgal rejimi medya organları, El Halil'in kuzeyindeki Gush Etzion topluluğu ve Carmei Tzur yerleşimi yakınında meydana gelen bombalı araç ve silahlı saldırıda en az dört kişinin yaralandığını duyurdu.

Haberde silahlı bir Filistinlinin Karmei Tzur Yahudi Yerleşkesi’ne girdiği, Yahudi yerleşimcilere ateş açtığı ve bazılarını yaraladığı belirtilirken, işgal ordusu eylemi gerçekleştiren Filistinlinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Beytüllahim yakınlarındaki Gush Etzion Yahudi Yerleşkeleri Kompleksi’nde yer alan Karmei Tzur Yahudi Yerleşkesi’nde ayrıca akaryakıt istasyonunda bomba yüklü bir araç patladı.

Güvenlik kameralarının olay anıyla ilgili kayıtlarında akaryakıt istasyonunda patlayan bomba yüklü aracın büyük bir alev topuna dönüştüğü görülürken, patlama sesinin Beytlahim’in her yanından açıkça duyulduğu ifade edildi.

İbrani medyası, benzin istasyonundaki bombalı araç saldırısının failinin işgal güçlerinin gelmesini beklediğini ve onlarla çatıştığını, iki kişiyi kurşunla yaraladığını, ardından da yaralandığını bildirdi.

siyonist bir askeri kaynak, benzin istasyonunda meydana gelen araba patlamasının patlayıcı bir operasyon olduğunu açıkladı.

Kassam Tugayları, işgal rejiminin Batı Şeria’nın kuzeyinde direnişi kırmaya çalıştığını belirterek, işgalcilerin yanıldıklarını, ölümün onlara ansızın geleceğini, misillemenin Batı Şeria’nın güneyinden, orta kesiminden ve 1948’de işgal edilen Filistin topraklarından geleceğini duyurmuştu. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir